NEGEN RIANTE STADSVILLA’S

De negen stadsvilla’s vormen samen een statige rij met een strakke, klassieke architectuur die zich kenmerkt door opvallende verticale accenten. De vele, grote ramen zorgen ervoor dat de woningen heerlijk licht zijn op alle verdiepingen. De stadsvilla’s zijn te koop vanaf circa € 529.500,- V.O.N..

De inschrijftermijn is inmiddels verlopen. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Mocht er onverhoopt een woning vrijkomen, dan zoeken we uiteraard een nieuwe koper voor deze woning.

BEKIJK DE STADSVILLA'S EN SCHRIJF JE IN!

RUIMTE VOOR JE HELE GEZIN

De woningen zijn met recht royaal te noemen. Het totale woonoppervlak is maar liefst 200m2. Je kunt volop genieten van vier volledige woonlagen. Drie of vier slaapkamers, twee badkamers? Het kan allemaal! Vul de woonwensenquête in om jouw voorkeuren door te geven.

WERKEN AAN HUIS

De begane grond is ook zeer geschikt als werkkamer of atelierruimte. Doordat de begane grond extra hoog is, is de ruimte extra licht en uitnodigend.

TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN

Aan de achterzijde van de woning is een ruim terras van circa 30 m² waar je heerlijk buiten kunt zitten. Je hebt ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren, waarvan één auto overkapt kan staan onder de carport. Dat is echt uniek in het centrum!

DUURZAAM WONEN

De woningen worden standaard opgeleverd met zonnepanelen en zijn aangesloten op stadsverwarming. Dat is dus niet alleen heel comfortabel, maar ook heel duurzaam en energiezuinig wonen.

sCHRIJF JE NU IN ALS RESERVEKANDIDAAT!

De inschrijftermijn is inmiddels verlopen. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Mocht er onverhoopt een woning vrijkomen, dan zoeken we uiteraard een nieuwe koper voor deze woning.

Meld je vrijblijvend aan

Er zijn nog maar één luxe appartement beschikbaar. Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of bel direct met Willemsen makelaars 026-4452751. We nemen graag samen de mogelijkheden met je door.Verkoop & informatie

Willemsen makelaars Arnhem
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
Tel. 026-4452751
nieuwbouw@willemsen.nl
www.willemsen.nl

Willemsen makelaars Velp
Rozendaalselaan 8
6881 LC Velp
Tel. 026-4452751
nieuwbouw@willemsen.nl
www.willemsen.nl

In opdracht van

ReinBouw vastgoed B.V.
Industrielaan 8
Postbus 24
6951 KG Dieren
Tel. 0313-49 19 49
info@reinbouw.nl
www.reinbouw.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2