LUXE APPARTEMENTEN

Het appartementengebouw aan de Sint-Jansbeek in Arnhem is een markant pand met een strakke architectuur en opvallende, fraaie details. De voorgevel van het pand is uitgevoerd in een warmrode baksteen en de achterzijde van het pand, wordt uitgevoerd in een zandkleurige baksteen voor een lichte en frisse uitstraling. De appartementen hebben veel en grote ramen dus er is volop inval van daglicht en een fantastisch uitzicht. De appartementen zijn te koop vanaf circa € 450.000,- V.O.N..

Inmiddels zijn alle stadsvilla’s verkocht en ook zijn al meerdere appartementen onder optie. Wacht dus niet te lang om contact met ons op te nemen. We gaan graag met je in gesprek om te spreken over de mogelijkheden.

BEKIJK DE BESCHIKBARE APPARTEMENTEN

TWEE APPARTEMENTEN PER VERDIEPING

Op de begane grond is er commerciële ruimte. Daarboven zijn drie bouwlagen met op de tweede en derde laag elk twee appartementen en op de bovenste verdieping twee luxe penthouses met dakterras met een oppervlakte van ruim 70 m². Alle appartementen zijn inclusief één overdekte parkeerplaats.

LUXE APPARTEMENTEN

Alle appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 109 m² tot 153 m². Standaard is er ruimte voor een riante woonkamer met open keuken en twee of drie slaapkamers. Ook twee badkamers is mogelijk.

Alle appartementen hebben een heerlijke loggia van circa 10 m² waar je volop kunt genieten van het uitzicht en de stadse gezelligheid.

TWEE RIANTE PENTHOUSES

De twee penthouses op  de bovenste verdieping hebben elk een riant dakterras van 74 m². Vanaf je zonnige terras heb je een prachtig uitzicht. De penthouses hebben een riante woonkamer met open keuken en eetgedeelte, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Meld je vrijblijvend aan

Er zijn nog maar één luxe appartement beschikbaar. Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of bel direct met Willemsen makelaars 026-4452751. We nemen graag samen de mogelijkheden met je door.Verkoop & informatie

Willemsen makelaars Arnhem
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
Tel. 026-4452751
nieuwbouw@willemsen.nl
www.willemsen.nl

Willemsen makelaars Velp
Rozendaalselaan 8
6881 LC Velp
Tel. 026-4452751
nieuwbouw@willemsen.nl
www.willemsen.nl

In opdracht van

ReinBouw vastgoed B.V.
Industrielaan 8
Postbus 24
6951 KG Dieren
Tel. 0313-49 19 49
info@reinbouw.nl
www.reinbouw.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2