Centraal wonen in Arnhem

Je woont hier op een unieke combinatie van verleden en toekomst. Van een plek die al sinds de 14e eeuw bewoond wordt, maken we een mooie sprong naar de glorieuze toekomst, want onlangs is dit gebied volledig vernieuwd. Nieuwe bestrating, het terugbrengen van de historische Sint-Jansbeek en een grondige herinrichting van het gebied, maken het tot de nieuwe hotspot van Arnhem. Dit is de logische verbinding tussen de oude binnenstad en de gezellige Rijnkade. Met het nieuwe Filmhuis en de gezellige horeca aan het plein, is dit een nieuw cultureel en culinair uitgaansgebied van Arnhem.

Al wandelend rond je nieuwe woonplek

 

Bijzonder verleden

Exact op deze locatie zijn recent opgravingen geweest die het bijzondere verleden van de plek blootlegden. Tot in de 17e eeuw stond hier een klooster. Daarvoor, in de 14e eeuw, woonde hier een rijke, adellijke familie. Zowel van het klooster als van de 14e-eeuwse woning zijn nog resten en funderingen gevonden. Na 156 jaar stroomt sinds 8 december de Sint-Jansbeek weer door het centrum van Arnhem en langs Transzoom. Is dat geen fantastische plek voor jou om nieuwe geschiedenis te schrijven?

Alles bij de hand

Je woont hier letterlijk met alle voorzieningen op loopafstand. Het nieuw gebouwde Focus filmtheater is nog geen 2 minuten lopen, net als theater Oostpool en vele gezellige cafeetjes. Probeer eens de beroemde appeltaart van café Dudok, de gezonde ontbijtjes van Anne&Max of haalt een lekker ijsje bij ijssalon Buongiorno. Vanuit daar loop je zo de Bakkerstraat in: een chique winkelstraat met volop fraaie mode, een conceptuele boekenwinkel en andere leuke speciaalzaken. Loop je door, dan kom je in ‘de 7 straatjes’, het gebied met kleine, zelfstandige winkeltjes en nog meer leuke horeca.

Dagelijkse voorzieningen

Natuurlijk bestaat het leven niet alleen maar uit shoppen en uitgaan. Dat komt goed uit, want ook alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt. Het gemeentehuis, basisscholen, een supermarkt en elke vrijdag en zaterdag een gezellige markt? Allemaal op loopafstand! Ook het Rozet, bibliotheek en cultureel centrum, is om de hoek. En wil je eens de stad uit? Station Arnhem Centraal ligt op 5 minuten lopen, net als het grote busstation.

Verkoop & informatie

Willemsen makelaars Arnhem
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
Tel. 026-4452751
nieuwbouw@willemsen.nl
www.willemsen.nl

Willemsen makelaars Velp
Rozendaalselaan 8
6881 LC Velp
Tel. 026-4452751
nieuwbouw@willemsen.nl
www.willemsen.nl

In opdracht van

ReinBouw vastgoed B.V.
Industrielaan 8
Postbus 24
6951 KG Dieren
Tel. 0313-49 19 49
info@reinbouw.nl
www.reinbouw.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2